Reviews

Dit zeggen onze studenten

Ben je benieuwd naar de ervaringen van andere studenten? 
Dit is wat anderen zeggen over onze cursussen.

Sanne - april '21 // traineeship

"Van sommige onderwerpen wist ik nog weinig af en de video’s hebben mij meer inzicht gegeven in die onderwerpen. Ik heb voor mezelf een uitgebreide samenvatting geschreven van de bekeken filmpjes en ik denk dat ik daar nog lang baat bij heb. Ik wil jullie enorm bedanken voor de inzet en dat we altijd op jullie konden rekenen."

Maxime - april '21 // traineeship

"Voordat ik met het traineeship begon wist ik nog niet veel van online marketing. Door de brede insteek en de motivatie in de community heb ik me met de praktische insteek in korte tijd enorm kunnen ontwikkelen. Daardoor heb ik voor onze organisatie een online strategie kunnen bedenken, die ik nu samen met mijn team binnen mijn eigen NGO aan het implementeren ben."

Kim - augustus '20 // traineeship

"Ik had nooit verwacht om binnen 3 maanden tijd zoveel nieuwe kennis en ervaring op te doen! Inspirerende video’s met uitdagende opdrachten en goede coaching. Het traineeship bevat voor mij de perfecte combinatie van praktijk en theorie."

Robin - mei '21 // traineeship

"Mede door dit traineeship heb ik een nieuwe baan gevonden als Online marketeer bij Clickables in Den Bosch waar ik actief ga zijn binnen de fitnessbranche. Ik kijk hier onwijs veel naar uit en wil jullie bij deze bedanken voor de afgelopen maanden!"

Leslie - februari '21 // cursus online marketeer

Deze cursus is... zo ontzettend leerzaam en tegelijkertijd fun. De materie is goed opgebouwd en de opdrachten sluiten goed aan bij de filmpjes. Ook wordt er uitgelegd waar je meer informatie kunt vinden als je nog extra wilt verdiepen. Conclusie: leerzaam op een leuke manier."

Jasper - mei '21 // cursus SEA

"Als ondernemer in verschillende online georiënteerde bedrijven heb ik er baat bij om de SEA goed te begrijpen. Ik was blij verrast met de diepgang die behaald werd in de cursus. Omdat de video's zo luchtig waren, vond ik het aantrekkelijk blijven om te volgen. Zoiets kan snel saai worden, maar dat was dit absoluut niet."
Enthousiast geworden?
Bekijk welke cursus het beste bij jou past
CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
Steenovenweg 3
3532 AE Utrecht
030-2271399
KVK 81761422
Start risicovrij: Niet tevreden? Geld terug.

Taldept - Copyright 2021