Inspiratie

We zijn nog lang niet klaar

"50% van wat ik op een dag doe heb ik nog niet eerder gedaan" zeggen wij altijd. Omdat de marketingwereld zo snel verandert veranderen wij mee. Daarom vind je op deze pagina onze gratis content.
"Het traineeship is... zo ontzettend leerzaam en tegelijkertijd fun. De materie is goed opgebouwd en de opdrachten sluiten goed aan bij de filmpjes. Ook wordt er uitgelegd waar je meer informatie kunt vinden als je nog extra wilt verdiepen. De wekelijkse calls zorgen voor een soort verbondenheid met elkaar wat een fijn gevoel is. Conclusie: leerzaam op een leuke manier."

Leslie, ondernemer

Ebooks & templates
We maken ebooks en templates om het werk in de online marketing makkelijker te maken. Ze komen voor in onze cursussen en dan lichten we ze toe, maar we publiceren ze ook los.
Zo hebben we bijvoorbeeld nu gratis de 8 pagina's dikke Ultimate Cheat Sheet SEO. Deze wordt onder andere behandeld in onze SEO cursus en in het Online Marketing Traineeship. Niet mooi of sexy maar wel héél functioneel. Wil je 'm zelf ook gebruiken? Je kunt hem hier downloaden.
Coming soon: De cursus sneltoetsen!
Het is geen loze belofte... Je kunt je werksnelheid met zo'n 30 tot 50% verhogen door actief gebruik van sneltoetsen. Maar dat is niet het grootste voordeel. Sneltoetsen zijn namelijk ook dé manier om RSI te voorkomen.  Dus kap met dat slome werken, weg met die muis. Ga lekker aan de slag met sneltoetsen.
Zeker weten
Veelgestelde vragen
Krijg ik een certificaat?
Jazéker! Iedereen krijgt een certificaat. Maar bedenk goed: Wat zijn certificaten nou nog waard in deze digitale tijd? Minder dan 15% van de mensen doet iets in de richting van zijn of haar studie. 

Wat écht waardevol is als het gaat om je werk, is de praktijkervaring in het vakgebied. En skills zoals samenwerken, helpen en leiderschap. En dat krijg je er hier állemaal bij.
Zijn er toetsen?
Nee. Want voor toetsen moet je leren, en dat is precies het probleem. Sommige mensen kunnen héél goed leren, maar zijn in de praktijk niet zo heel goed. Én andersom. Wij geloven dat praktijkervaring, gecombineerd met theorie, de meest relevante manier is om een vaardigheid te leren. 

Natuurlijk zijn er certificaten zoals die van Google Ads, Facebook, etc. om te behalen. Daar verwijzen we je dan ook met plezier naartoe :) En we helpen je graag om die te halen als je dat graag wilt.
Kan ik dit ook als ondernemer volgen?
Ja! We pakken je (online) marketing namelijk op vanaf stap 1: klantreis. Daarna worden we steeds specifieker en doen we ook heel praktisch SEO, SEA, Social media marketing, etc. Dus als ondernemer is het een perfecte kick-start van je online marketing kennis.
Kan ik dit ook volgen zonder dat ik een marketingstudie heb gedaan?
JA. Dit ís de marketingstudie. Als jij graag met marketing aan de slag wilt is dit een geweldig begin. Natuurlijk is het makkelijk als je een studie gevolgd hebt waarvan je ook hier misschien wat theorie gaat herkennen. Maar de vaardigheden is waar het om gaat, en alle 60 opdrachten kan je zonder marketingstudie doen.
Heb ik per sé een bedrijf nodig?
Wij hebben een demo-bedrijf en website beschikbaar, maar we adviseren je wel om je eigen bedrijf te zoeken. Je loopt met een bedrijf samen nog meer tegen uitdagingen aan die je moet oplossen. Die uitdaging is heel relevant. Dus moet: nee. Advies: ja.
Kan ik dit ook ín een bedrijf volgen?
Jazeker. Sterker: dat is een geweldige manier om het traineeship te volgen. Je kunt dan namelijk de marketing van het bedrijf opzetten en/of verbeteren, met een veilige back-up van de kennis van onze coaches. 

Daarnaast heb je een groep medestudenten die hetzelfde meemaakt, waardoor je ook snel leert van andermans fouten. Daarnaast zijn de kosten dan waarschijnlijk ook zakelijk aftrekbaar, wat het nog interessanter maakt!
Wat is de tijdsinvestering per dag?
Je bent ongeveer 1-2 uur per dag bezig (mag meer) om de theorie te volgen, opdracht uit te werken en bij anderen te kijken hoe zij dat hebben gedaan. En als het gaat om vaardigheden leren geldt altijd: Hoe meer tijd en energie je erin steekt, hoe sneller je goed wordt.
Heb je nog een vraag?
Laat het ons weten! Mail naar talent@taldept.nl, bel 030-2271399 of Whatsapp naar 06-18593806.
CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
Steenovenweg 3
3532 AE Utrecht
030-2271399
KVK 81761422
Risicovrij starten: Niet goed? Geld terug.

Taldept - Copyright 2021