Online marketing?

Volg een online cursus

Praktische cursussen met 1 doel: Online marketing in de praktijk zelf begrijpen en kunnen uitvoeren. Wij zijn experts in het werkveld en onze studenten zijn leidinggevende, ondernemer, student, omscholer, opfrisser, en iedereen die de online marketing in wil.
Cursussen

Wil je aan de slag als junior online marketeer, ben je ondernemer of wil je juist de eerste stap nemen naar een rol als SEA specialist? Zelfstudie of juist met begeleiding? Met ons hard groeiende aantal cursussen en workshops vind je zeker iets dat bij jouw studiebehoefte past.
Over ons

In 2017 gestart met ons 'online marketing traineeship' en sinds 2020 doen we echt meerdere cursussen en workshops. Ons doel is om met praktijkgerichte cursussen iedereen in Nederland op te leiden die professionele online marketing wil begrijpen en kunnen uitvoeren.
Reviews

Wij weten ook wel dat je ons niet op onze blauwe ogen gelooft. Dus we vragen onze studenten geregeld om te vertellen hoe hun ervaring bij Taldept is geweest. Da's wel zo eerlijk.


Cursus Online Marketeer
Een unieke mix tussen de theoretische kennis én praktijkervaring die je nodig hebt om een marketingbaas te worden. Voor afgestudeerden, ondernemers, in-house marketeers, leidinggevenden, en voor alle anderen die online marketing beter willen snappen en kunnen. Duur: ± 120 uur.
"Na twee maanden al in het traineeship merk ik dat ik heel anders tegen online marketing aan ben gaan kijken. Ik heb nu een paar affiliate websites en ik merk dat ik echt ga inzien hoeveel ik nog moet verbeteren. Zo leer ik precies wat ik allemaal nog niet weet in discussie met de community van mede-cursisten en vooral ook de coaches! Verder krijg ik nu ook gewoon een sterk idee hoe ik in de toekomst door zal gaan met marketing. Aanrader!"

Niels, ondernemer

Interesse? Of een vraag?
Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact op!
Zeker weten
Veelgestelde vragen
Krijg ik een certificaat?
Jazéker! Iedereen krijgt een certificaat. Maar bedenk goed: Wat zijn certificaten nou nog waard in deze digitale tijd? Minder dan 15% van de mensen doet iets in de richting van zijn of haar studie. 

Wat écht waardevol is als het gaat om je werk, is de praktijkervaring in het vakgebied. En skills zoals samenwerken, helpen en leiderschap. En dat krijg je er hier állemaal bij.
Zijn er toetsen?
Nee. Want voor toetsen moet je leren, en dat is precies het probleem. Sommige mensen kunnen héél goed leren, maar zijn in de praktijk niet zo heel goed. Én andersom. Wij geloven dat praktijkervaring, gecombineerd met theorie, de meest relevante manier is om een vaardigheid te leren. 

Natuurlijk zijn er certificaten zoals die van Google Ads, Facebook, etc. om te behalen. Daar verwijzen we je dan ook met plezier naartoe :) En we helpen je graag om die te halen als je dat graag wilt.
Kan ik dit ook als ondernemer volgen?
Ja! We pakken je (online) marketing namelijk op vanaf stap 1: klantreis. Daarna worden we steeds specifieker en doen we ook heel praktisch SEO, SEA, Social media marketing, etc. Dus als ondernemer is het een perfecte kick-start van je online marketing kennis.
Kan ik dit ook volgen zonder dat ik een marketingstudie heb gedaan?
JA. Dit ís de marketingstudie. Als jij graag met marketing aan de slag wilt is dit een geweldig begin. Natuurlijk is het makkelijk als je een studie gevolgd hebt waarvan je ook hier misschien wat theorie gaat herkennen. Maar de vaardigheden is waar het om gaat, en alle 60 opdrachten kan je zonder marketingstudie doen.
Heb ik per sé een bedrijf nodig?
Wij hebben een demo-bedrijf en website beschikbaar, maar we adviseren je wel om je eigen bedrijf te zoeken. Je loopt met een bedrijf samen nog meer tegen uitdagingen aan die je moet oplossen. Die uitdaging is heel relevant. Dus moet: nee. Advies: ja.
Kan ik dit ook ín een bedrijf volgen?
Jazeker. Sterker: dat is een geweldige manier om het traineeship te volgen. Je kunt dan namelijk de marketing van het bedrijf opzetten en/of verbeteren, met een veilige back-up van de kennis van onze coaches. 

Daarnaast heb je een groep medestudenten die hetzelfde meemaakt, waardoor je ook snel leert van andermans fouten. Daarnaast zijn de kosten dan waarschijnlijk ook zakelijk aftrekbaar, wat het nog interessanter maakt!
Wat is de tijdsinvestering per dag?
Je bent ongeveer 1-2 uur per dag bezig (mag meer) om de theorie te volgen, opdracht uit te werken en bij anderen te kijken hoe zij dat hebben gedaan. En als het gaat om vaardigheden leren geldt altijd: Hoe meer tijd en energie je erin steekt, hoe sneller je goed wordt.
Heb je nog een vraag?
Laat het ons weten! Mail naar talent@taldept.nl, bel 030-2271399 of Whatsapp naar 06-18593806.
CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
Steenovenweg 3
3532 AE Utrecht
030-2271399
KVK 81761422
Risicovrij starten: Niet goed? Geld terug.

Taldept - Copyright 2023
Powered By ClickFunnels.com