Online Marketeer worden?

Alles-in-1 workshop met persoonlijke begeleiding & community

Online Marketing traineeship
Voor wie is dit?
Voor iedereen die met professionele begeleiding alles over online marketing wil leren én uitvoeren.

Deze workshop van 3 maanden is voor afgestudeerden, opfrissers, ondernemers, in-house marketeers, leidinggevenden en voor alle anderen die online marketing stap voor stap beter willen snappen en uitvoeren.
Onze studenten zijn super enthousiast
"Na twee maanden al in het traineeship merkte ik dat ik heel anders tegen online marketing aan ben gaan kijken. Ik heb nu een paar affiliate websites en ik merk dat ik echt ga inzien hoeveel ik nog moet verbeteren. Zo leer ik precies wat ik allemaal nog niet weet in discussie met de community van mede-cursisten en vooral ook de coaches! Verder krijg ik nu ook gewoon een sterk idee hoe ik in de toekomst door zal gaan met marketing. Aanrader!"

Niels, ondernemer

"Voordat ik met het traineeship begon wist ik nog niet veel van online marketing. Door de brede insteek en de motivatie in de community heb ik me in korte tijd enorm kunnen ontwikkelen. Daardoor heb ik voor onze organisatie een online strategie kunnen bedenken, die ik nu samen met mijn team binnen mijn eigen NGO aan het implementeren ben."

Maxime, net afgestudeerd

Dit is wat je kunt verwachten als cursist
🎥 139+ video's

✔ Onderdeel van de cursus

Alles dat je wilt weten om online marketing zelfstandig uit te kunnen voeren: Je krijgt het in meer dan 27 uur video. Door de logische opbouw heb je geen basiskennis nodig. We geven je theorie en context die je nodig hebt om direct in de praktijk aan de slag te kunnen.

📝 59 praktijkopdrachten

✔ Onderdeel van de cursus

Met 59 praktijkopdrachten werk je gedurende 3 maanden elke werkdag een opdracht af. Middenin zit 1 'rustweek' en je kunt de tijd flexibel door de week heen indelen.
Je kijkt eerst de theorie van die dag. Dat bestaat uit een of een paar instructievideo's van ± 30 minuten. Vervolgens maak je de opdracht van die dag en plaats je die in de community. Die opdracht doe je voor je eigen bedrijf, een bedrijf van iemand die je kent of voor je werkgever.
👌 17 templates

✔ Onderdeel van de cursus

Als online marketeer zal je veel 'slim' gaan proberen te werken. En omdat wij dat al jaren doen hebben we een hele berg templates verzameld. Die gaan jouw leven als marketeer per direct een stuk makkelijker maken. Oja, en we hebben er steeds een uitlegvideo én opdracht bij. Wel zo makkelijk.

👍 Epische wekelijkse coaching calls

✔ Onderdeel van de cursus

De wekelijkse coaching in een video-call  op een vast moment in de week, zorgt voor extra commitment. We dagen je uit om te komen opdagen en te leren, want samen leren is toch veel leuker! En natuurlijk kan je ál je vragen stellen. Oja, en er wordt echt heul veel gelachen.
🧞‍♂️ Help elkaar

✔ Onderdeel van de cursus

Samen leren is zó veel leuker dan alleen. Met het motto reageren = leren helpen we elkaar ook echt verder. De energie die je krijgt van positief kritische feedback geven én ontvangen maakt deze ervaring al helemaal de moeite waard.

Wat is de inhoud van deze online marketing cursus?
Inhoud van de cursus
Onderwerpen
✔ Persoonlijke begeleiding door onze coach en experts
✔ Een online community met max. 10 medestudenten
De volledige bibliotheek van 150 video's
✔ Wekelijkse coaching call
✔ 59 praktijk opdrachten
✔ 17 praktische Google Drive templates
✔ 100% tevredenheidsgarantie
✔ Leren waar & wanneer jij wilt

🎥🎥Probeer hier een video proeflesje!

Inzet
3 maanden, 5 dagen p/week
✔ 1 a 2 uur per dag - flexibel indelen in de week
Onderwerpen
✅Inleiding in marketing
✅ Marketingplan & strategie
✅ Funnel
✅ Klantreis
✅ Meten / webanalytics
✅ SEO
✅ SEA
✅ Marketplaces, o.a. Amazon, Bol
✅ Social media, o.a. FB, LI, Insta, Snap
✅ Influencer marketing
✅ Video marketing
✅ Display marketing
✅ E-mail marketing
✅ Webinar
✅ Conversie optimalistie

€2.499,-
Online Marketing traineeship
3 maanden lang aan het werk in deze alles-in-1 workshop. Je doet in een groep met maximaal 10 medestudenten de praktijkervaring op onder begeleiding van experts uit het werkveld.
Eerstvolgende start: 5 juli
CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
Steenovenweg 3
3532 AE Utrecht
030-2271399
KVK 81761422
Risicovrij proberen
100% niet-goed-geld-terug garantie!

Taldept - Copyright 2021